Translate

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

Facebook



Zoeken

ShareThis

Print Friendly and PDF

19 december 2011


Dit is een simpel bijgerecht en iets anders dan de gekookte, gebakken of gefrituurde aardappel. Gisteravond heb ik een salade gemaakt van de groenten van de moestuin. Deze komt nog online. Deze aardappel (soort van) koekjes heb ik ter plekke verzonnen en waren lekker en heel makkelijk te maken.

Ingrediënten
10 aardappels - ongeveer
half zakje geraspte kaas
1 eetlepel mayonaise
1 teentje knoflook
peper en zout

Bereiding
Oven voorverwarmen op 225°C. Aardappels gaar koken en met een aardappel stamper fijn stampen. Geraspte kaas, mayonaise, knoflook, peper en zout toevoegen en goed mengen. Koekjes vormen en op een bakplaat leggen. Laat ze bakken totdat ze een goudbruin bakken.
Categories:

0 reacties:

Een reactie plaatsen