Dit is één van mijn favoriete cupcake recepten. Jam heb er trek in, maar dit zijn recepten voor heel af en toe.
Ingrediënten
230 gr zachte boter
230 gr fijne kristalsuiker
230 gr zelfrijzend bakmeel
4 eieren
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel vanille extract
mespuntje zout
2 bananen blenden met staafmixer
100 gr pure chocolade druppels
Aan de slag
Verwarm je oven voor op 175 °C. Plaats de baking cups in de cupcake bakplaat.
In een kom boter en suiker licht en romig kloppen. De eieren 1 voor 1 erbij en even mengen.
Bloem en nootmuskaat toevoegen en goed mengen.
De banaan goed door het beslag mengen en als laatste de chocolade druppels even door het beslag mengen.
In een voorverwarmde oven voor 20 minuten bakken. Daarna goed laten afkoelen.
Ingrediënten
230 gr zachte boter
230 gr fijne kristalsuiker
230 gr zelfrijzend bakmeel
4 eieren
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel vanille extract
mespuntje zout
2 bananen blenden met staafmixer
100 gr pure chocolade druppels
Aan de slag
Verwarm je oven voor op 175 °C. Plaats de baking cups in de cupcake bakplaat.
In een kom boter en suiker licht en romig kloppen. De eieren 1 voor 1 erbij en even mengen.
Bloem en nootmuskaat toevoegen en goed mengen.
De banaan goed door het beslag mengen en als laatste de chocolade druppels even door het beslag mengen.
In een voorverwarmde oven voor 20 minuten bakken. Daarna goed laten afkoelen.
0 reacties:
Een reactie posten